Barbi techniek

barbi techniekHet komt soms weleens voor dat je een roulette techniek tegen tegenkomt die je eigenlijk nog nooit eerder gezien hebt. Een strategie waarbij wij dit zelf hadden was de Barbi techniek. Het is een systeem waar we nog nooit eerder van gehoord. Maar nadat we hem zelf getest hadden werden we meteen enthousiast om er een gokje mee te wagen bij een potje roulette. Reden genoeg dat wij het systeem van Richard Grace eens zelf gaan uittesten en uitleggen. Je krijgt zo een idee wat je kan verwachten als je een gokje gaat wagen met dit systeem.

Old en New Barbi beheersen roulette

Eigenlijk bedacht Richard Grace de Barbi strategie jaren geleden. Vandaag de dag is er natuurlijk een hoop verandert. We kunnen bijvoorbeeld ineens online roulette spelen en gokken niet meer alleen in een lokaal casino. Dit betekent dat het systeem ook verandert is. Je hebt niet meer alleen de Barbi variant die we allemaal wel kennen, maar je hebt ook een nieuwe variant op het systeem van Richard Grace. We bespreken op deze pagina zowel new als old. Je kan vervolgens zelf bepalen welk systeem het beste bij je aansluit.

Old Barbi techniek bij Europees roulette

old systeemRichard Grace bedacht het systeem ooit bij een potje Europees roulette. Als je het systeem nog steeds wilt toepassen is het slim om dit ook bij Europees roulette te doen. Het systeem is zo geregeld dat je elke ronde een winkans hebt van 75%. Dit is vrij hoog en in ruil hiervoor moet je ook hoog gaan inzetten. Richard Grace zet namelijk op 28 van de 37 getallen fiches in om te winnen met Europees roulette. Alleen op de getallen 4,7,16,19,22,25,34,35 en 36 legt hij geen fiches neer. Op alle andere getallen legt hij wel fiches. De waarde van de fiches mag je zelf bepalen en is natuurlijk afhankelijk van wat je kan missen.

Winstdoel bepalen voor je gaat inzetten

inzettenVoordat hij op 75% van de getallen geld gaat inzetten bepaalt hij een winstdoel. Het winstdoel ligt meestal op 27% tot maximaal 33% van z’n totale budget. Stel je budget is € 100. Dan wil hij bijvoorbeeld een poging doen om € 27 winst te maken. Als hij dit doel behaalt heeft stopt hij met spelen. Tot die tijd blijf je net zolang aan het wiel draaien tot je doel bereikt hebt.

Lukt het om geld te winnen?

Stel je zet € 1 per getal in. Je bent dus in totaal € 28 kwijt om een ronde te spelen, maar je winkans is 75%. Als je wint pak je 35 keer je inzet. In dit geval dus € 35. Dit betekent een winst van € 7. Om je winstdoel te halen hoef je slechts 4 keer achter elkaar te winnen. Het is een gokje met een budget van € 100, maar de kans is groot dat je het gaat redden. Vooral omdat je winkans 75% is.

New Barbi strategie gebruiken

Een alternatief voor Old Barbi is uiteraard New Barbi. Hierbij dek je nog meer getallen, waardoor je winkans nog hoger ligt. Dit keer zet je niet meer op getallen in, maar op straten. In totaal zijn er 12 straten bij Europees roulette. Je gaat bij dit systeem op 10 straten inzetten. Dit betekent dat je slechts 2 straten en dus 6 getallen overslaat. Het bepalen van de straten die je overslaat verschilt per ronde. Je kijkt hiervoor naar de laatste 16 getallen die gevallen zijn. Merk je dat hier een aantal getallen uit één straat staan? Dan sla je deze straat over. Op basis hiervan bepaal je welke straten je gebruikt om op in te zetten. Vervolgens ga je aan het wiel draaien in de hoop dat je wint.

Wat doe je als je verliest?

Het kan gebeuren dat je ondanks een winkans van 81% verliest. Er blijft tenslotte een kans dat je verliest van 19%. Als je toch verliest kan je de volgende ronde verdubbelen. Dit is natuurlijk wel een beetje een wanhoops poging. Als je nu wel wint pak je meteen je verlies weer terug en ben je weer op koers richting je winstdoel. Net als bij Old Barbi is het namelijk belangrijk om een winstdoel te bepalen. Je stopt zo op tijd met spelen en uiteindelijk kan je hierdoor het spelletje gaan winnen.

Is het systeem de moeite waard?

Als je het ons vraagt is de Barbi strategie zeker weten de moeite waard. Je kan hiermee een poging doen om een leuk bedrag te winnen zonder al teveel moeite. Het is ons een aantal keren gelukt om met het systeem te winnen. Als je een systeem in winst om kan zetten is het natuurlijk al snel de moeite waard om het te gebruiken. Uiteraard kan je de techniek ook even in de gratis modus oefenen. Je krijgt zo een goed idee hoe je kan winnen met Barbi.

€250 + 100 FS