Stop-loss techniek

stop loss techniekRoulette is natuurlijk een kansspel en je hebt een beetje geluk nodig om het spelletje te winnen. Toch zijn er wel manieren om je kans om te winnen te beïnvloeden. Bijvoorbeeld door met een inzet strategie te spelen. Maar ook door je aanpak en houding bij het spelletje te veranderen. Spelers die het spel bijvoorbeeld met veel discipline spelen winnen het spel sneller. Kortom je moet als speler wel aan een aantal dingen voldoen om het spelletje te winnen. Gelukkig kunnen wij je op weg helpen met bijvoorbeeld een aantal tips en tricks. Eén roulette truck die we je niet willen onthouden is de Stop-loss techniek.

Wat betekent de Stop-loss techniek?

Eigenlijk is het geen inzet strategie zoals de Martingale of de Red Bet techniek. Het is een discipline strategie waarbij je winst gaat wegzetten om minder risico met je eigen geld te lopen. Je kan de techniek bijvoorbeeld ook gebruiken in combinatie met een strategie. Handig als je nog je twijfels hebt of dit wel gaat werken. Er zijn genoeg spelers die dit systeem of een winstdoel gebruiken in combinatie met een officiële strategie. Uiteraard hebben wij hier een paar handvatten die je kan toepassen met dit systeem om te winnen.

Hoe gaat de techniek exact in z’n werk?

Het begint allemaal met het bepalen van je budget. Hoeveel geld wil je maximaal uitgeven aan het online casino? Dit wordt je budget. Het moet ook een budget zijn dat je kan missen. Je moet dus niet bang zijn om het kwijt te raken. Als je een budget in je hoofd hebt stort je het op je account. Dit is je Stop-Loss budget. Je gaat hiermee met een strategie spelen. Je speelt net zo lang door tot je het geld verdubbeld hebt. Als je budget € 100 was, dan speel je door tot het € 200 is. Je zet nu € 100 aan de kant en je gaat met € 100 verder spelen opnieuw tot je € 200 hebt verdiend. Je totale saldo is nu € 300. Je pakt hier de helft van en je gaat opnieuw proberen verder te spelen tot je hem verdubbeld hebt. Door dit elke keer zo aan te pakken blijft je basis saldo bestaan en verlies je enkel een stukje van je winst.

Stop direct als je “gewonnen” budget kwijtraakt

stop bij verliesIn het voorbeeld hierboven spelen we op een gegeven moment met € 150 terwijl ons budget € 300 is. Dit bedrag zetten we in bij online roulette met een bepaalde strategie. We spelen net zo lang door tot het verdubbeld is. Maar het kan ook fout aflopen. Je budget kan verdampen en je hebt alleen nog de andere € 150 over. In dit geval stop je direct met online roulette spelen. Je wacht zelfs een complete maand met verder spelen. De volgende maand stort je opnieuw € 100 saldo. Je gaat het hier opnieuw mee proberen. Je spreekt dus niet de reserves aan die je “apart” gezet hebt. Uiteindelijk hou je zo als speler meer winst over.

Veel spelers verspelen hun winst

Een groot probleem waar spelers tegenaan lopen is dat ze hun winst verspelen. Ze gaan zo in het spel op dat ze te ver doorspelen met grote gevolgen. Uiteindelijk houden ze helemaal niets over van het geld dat ze gewonnen hebben. Jammer want het was veel geld dat ze over konden houden. Door telkens alleen met een deel van je gewonnen geld te spelen voorkom je dat je alles verspeelt. Uiteindelijk hou je zo echt je winst over en speel je niet meer met je eigen geld. Als je dan een keer verliest raak je een percentage van je winst kwijt en niet meer van je eigen geld. Dit maakt de Stop-loss techniek echt een discipline strategie.

Combineer de strategie met een andere techniek

combinatie strategieNatuurlijk moet je wel eerst winnen voor je de “winst” apart kan zetten. Dit kan je bereiken door met een andere strategie te gaan spelen. Er zijn verschillende systemen die je kan gebruiken om het spel te winnen. Combineer deze vooral met elkaar, zodat je uiteindelijk op winst uitkomt. Op het moment dat je echt op winst staat kan je het eindelijk apart zetten om er iets leuks van te maken. Wij hebben verschillende manieren om dit voor elkaar te krijgen. Op onze site staan de diverse roulette strategieën uitgebreid uitgelegd. Je kan zo zelf leren en toepassen.

Hoe groot is de kans dat je wint?

Het is geen garantie op winst, maar vooral een garantie om je winst veilig te stellen. Wij vinden het daarom vooral een systeem die fantastisch is om te combineren met andere strategieën. Als je dit voor elkaar weet te krijgen heb je echt een gouden kaart in handen. Je kan nu roulette gaan winnen op een manier die je zelf graag zou willen. Namelijk met een strategie die volledig naar je eigen hand gezet kan worden.

€250 + 100 FS